Operativ Projektledare/Produktionsledare

Operativ Projektledare/Produktionsledare

Retail United är en kommunikationsbyrå inom retail som erbjuder allt från analys och strategi till reklam och butiksaktivering. Vi erbjuder en helhetslösning där vi bygger varumärke och driver försäljning ända ut i butik. Idag är vi över 200 anställda i tre affärsområden och har fått förtroende från kunder som Nespresso, Sony, Sibylla, ATG, Alcro, Beckers, Lambi, Electrolux m.fl.

På huvudkontoret på Söder i Stockholm sitter (förutom nu i coronatider) ett glatt och härligt gäng på 25 personer. Här är det lätt att trivas, och när det behövs finns alltid en hjälpande hand i närheten.

Nu ska en av våra fina kollegor gå på föräldraledighet och vi behöver en ersättare från och med januari och minst ett år framåt i vårt affärsområde Kommunikation. I denna del av företaget jobbar vi med varierande uppdrag i alla slags kanaler. Det kan t.ex. vara reklamkoncept, butikskampanjer, presentationer, kreativa butiks- och eventlösningar, nyhetsbrev, marknadsplaner och mycket mer.

Vi söker dig som gillar att driva egna mindre produktionsuppdrag från början till slut i ett mindre team men som också gillar att vara en del i större projekt där du driver uppdraget tillsammans med en Client Director.

Som person är du social, lösningsorienterad, ansvarstagande och serviceinriktad. Du ser dig själv som en viktig del i teamet. Du är affärsmässig, tydlig, har lätt att skapa goda relationer samt är prestigelös och ambitiös.

Vi tror att du har relevant utbildning och 2-4 års erfarenhet av produktions-/projektledning i både traditionella och digitala produktioner. Ett plus är såklart tidigare erfarenhet inom Retail.

Du kan ta ansvar för ekonomi, skapa ordning och reda, gillar att ligga steget före och tycker om att ha god kontakt med kunder, samarbetspartners och dina kollegor.

Det är inget hinder för dig att arbeta med både svenska och internationella kunder och du pratar engelska obehindrat.

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan starta i början av januari 2021.

När ska du ansöka? Nu på en gång, men senast 6:e december.

Skicka din ansökan till info@retailunited.se

Välkommen i gänget!
Position placement