Operativ Projektledare/Produktionsledare

Operativ Projektledare/Produktionsledare

Retail United är en kommunikationsbyrå inom retail som arbetar med allt från analys och strategi till reklam och butiksaktivering. Vi erbjuder en helhetslösning där vi bygger varumärke och driver försäljning ända ut i butik. Idag är vi över 200 anställda inom tre affärsområden och har fått förtroende från kunder som Nespresso, Sony, Sibylla, ATG, Alcro, Beckers, Lambi, Electrolux m.fl.

På huvudkontoret på Södermalm i Stockholm sitter (förutom nu i coronatider) ett glatt och härligt gäng på 25 personer. Här är det lätt att trivas, och när det behövs finns alltid en hjälpande hand i närheten.

Nu behöver vi en Operativ Projektledare till vårt affärsområde Kommunikation, och främst för en av våra största kunder. I denna del av verksamheten arbetar vi i alla upptänkliga kanaler och inget uppdrag är det andra likt. Ena dagen tar vi fram reklamkoncept, butikskampanjer och kreativa eventlösningar, andra skapar vi presentationer, nyhetsbrev, marknadsplaner med mera. Samtliga projekt drivs i team, där alla arbetar tillsammans för att hitta de bästa lösningarna för varje nytt uppdrag.

Vi söker dig som gillar att driva egna produktionsuppdrag från början till slut i ett mindre team men som också gillar att vara en del i större projekt där du driver uppdraget tillsammans med en Client Director.

Som person är du social, lösningsorienterad, ansvarstagande och serviceinriktad. Du ser dig själv som en viktig del i teamet. Du är affärsmässig, tydlig, har lätt att skapa goda relationer samt är prestigelös och ambitiös.

Vi tror att du har relevant utbildning och minst 3-4 års erfarenhet av produktions-/projektledning i både traditionella och digitala produktioner. Ett plus är såklart tidigare erfarenhet inom Retail.

Du kan ta ansvar för ekonomi, skapa ordning och reda, är inte rädd för att ta egna beslut, gillar att ligga steget före och tycker om att ha god kontakt med kunder, samarbetspartners och dina kollegor.

Det är inget hinder för dig att arbeta med både svenska och internationella kunder och du pratar engelska obehindrat.

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt.

Skicka in din ansökan på en gång, men senast 21 januari till: info@retailunited.se
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen i gänget!
Position placement