Eventpersonal till eventturné

Fotbollsintresserad eventpersonal sökes till eventturné!

Är du intresserad av sport och fotboll? Har du glimten i ögat, är glad, utåtriktad och en ansvarsfull person? Har du lätt att ta kontakt och trivs med andra människor? Kanske har du en bakgrund som aktiv fotbollsspelare, eller har du lagt skorna på hyllan? Du har tidigare erfarenhet från event, butik eller fysiskt kundbemötande. Om den här beskrivningen stämmer in på dig – då har vi drömjobbet för dig!

Nu söker vi fotbollsintresserad eventpersonal som ska leda och genomföra en spännande eventturné. Dina arbetsuppgifter består av att vara en god och ansvarsfull eventambassadör. Du kommer bokstavligen att få använda dig av dina fotbollskunskaper, på ett roligt och lättsamt sätt! Arbetet innebär att man jobbar självständigt, enligt ett rullande eventschema och tilldelat distrikt.

Du får mycket eget ansvar och blir ansvarig att skapa positiva och innehållsrika eventdagar. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till att rigga upp och nedmontera eventmaterial.

Projektet startar i v.43 med en utbildning och pågår sedan till v.49 2021. Tjänsten är en tidsbegränsad timanställning, med mycket flexibilitet, därför fungerar denna tjänst utmärkt att kombinera ihop med annan sysselsättning eller studier. Arbetspassen är förlagda till fredagar och lördagar. Arbetstiden är 6-8 timmar per dag. Du kommer att vara anställd av Retail United men arbeta och företräda vår uppdragsgivare. Arbetet innebär resor och övernattningar på hotell. B-körkort är ett krav och har du tillgång till egen bil är det ett plus men inte ett krav. Vi söker personal i hela Sverige så bostadsort spelar ingen roll.

Kan detta vara något för dig? Kanske känner du fler som stämmer in på beskrivningen? Skicka in din ansökan idag med CV, foto och personligt brev, skriv också varför du är den bästa fotbollskandidaten för jobbet.
Position placement